|
Nicholas Negroponte
Vinton Cerf
Nicholas Negroponte és el fundador i director del Media Laboratory del Massachussetts Institute of Technology (MIT). Aquest departament s’encarrega de la recerca, l’estudi i l’experimentació de futures formes de comunicació humana, des de l’educació fins a l’entreteniment. Les activitats del Media Lab están patrocinades mitjançant contractes federals i més de 150 empreses de tot el món. |
El 1980 fou un dels fundadors de la International Federation of Information Processing Societies’ Computers del programa Everyday Life a Amsterdam, Holanda. Dos anys després, Negroponte va acceptar la invitació del govern francès de ser el primer director executiu del Paris-based World Center for Personal Computation and Human Development, un projecte experimental originalment dissenyat per explorar el potencial de la tecnologia dels ordinadors aplicada a l’educació primària a països subdesenvolupats. A partir d’aquí, Negroponte ha viatjat per tot el món com a conferenciant. Ha desenvolupat cents de conferències, incluint la prestigiosa "People Talk" feta a Kyoto el 1990. A més a més, és consultor de governs i industries i és un menbre actiu de diverses agrupacions de directius. També és columnista del WIRED Magazine i el autor del llibre Being Digital, publicat per Alfred A. Knopf.
Vinton Cerf és vicepresident de MCI Communications Corporation.
Actualment és el responsable del disseny i desenvolupament de l’arquitectura
de xarxes que suportaran els futurs serveis de dades i informació
de MCI. Això inclou el desenvolupament d’un nou sistema que permetrà
a MCI proporcionar una combinació de serveis de dades, veu i video
que podran utilitzar tant empresaris com clients.
|
El gran reconeixement que rep Vinton Cerf arreu del món es deu a que és un gran expert en el desenvolupament d’Internet i realitza una important tasca per a mundialitzar-la mitjançant nombroses conferències sobre la Xarxa per tot el planeta.
També és membre de diverses associacions com la Internet Society, l’Institute of Electrical and Electronic Engineers (IEEE), l’Association for Computing (ACM), l’American Association for Advencement of Science i l’American Academy of Arts and Sciences.
Ha rebut nombrosos premis i recomanacions gràcies al seu treball. Entre aquests premis destaquen: