Per estar en aquest càmping cal per damunt de tot tenir cura de les instal·lacions i respecte als altres usuaris, per la qual cosa cal complir les següents normes:

1 Pel que fa als vehicles amb motor:

1.1

Entrar amb els vehicles molt lentament. La velocitat màxima no superarà en cap cas els 10 Km/h.

1.2

No utilitzar més d'un cotxe per parcel·la, és a dir que properament es destinarà una zona a l'entrada per poder deixar els altres cotxes fora del càmping quan ja n'hi hagi un a l'interior.

1.3

No rentar els vehicles dins del càmping.

1.4

No reparar els vehicles dins del càmping.

1.5

Apagar la música dels vehicles des del moment en que s'entra al càmping.

1.6

Esta prohibit conduir per dins el càmping sense permís de circulació

1.7

La circulació dins el càmping serà sempre per entrar o sortir. No es pot utilitzar els carrers del càmping com a zona de proves o per donar voltes.

2 Pel que fa als gossos

2.1

Cal tenir els gossos lligats sense cap excusa

2.2

Cal procurar que no cridin produint molèsties als veïns

2.3

Els gossos hauran d'estar vacunats.

2.4

No es pot deixar un animal sol a la parcel·la si no hi ha algun responsable al càmping.

2.5

Queden prohibida al càmping la presència de gossos perillosos.

2.6

La presencia de qualsevol animal exòtic o perillós s'ha d'advertir a la direcció, que tindrà la potestat de no admetre'l al recinte.

3 Pel que fa a la contaminació acústica

3.1

Cal tenir els volums de la música o televisió graduats de forma que no se senti des de la parcel·la veïna.

3.2

Les hores de silenci es situen a partir de les 12 de la nit i fins les 8 del matí. Cal esmerçar-se a fer silenci i no destorbar el descans dels veïns durant aquest període de temps. S'ha d'evitar explícitament parlar més fort del necessari o jugar amb cubilets a daus.

3.2.1

Durant l'estiu l'inici de l'horari de silenci s'endarrereix durant una hora, començant a la 1 de la nit.

3.3

Els vehicles han de vigilar especialment de no molestar, evitant tenir cotxes en marxa sense circular.

3.4

Queda prohibit tocar qualsevol instrument musical dins el càmping sense permís explícit de la direcció.

4 Pel que fa a les visites

4.1

La parcel·la dóna dret a l'estada de la unitat familiar que es considera la parella i els fills que tingui, o si no és el cas a un màxim de quatre persones, les altres persones que estiguin amb la família i que excedeixin de quatre, hauran de pagar 300 ptes. a partir de la segona hora d'estar al càmping, per cada dia de permanència.

4.2

El llogater de la parcel·la és responsable d'advertir de la presència de les visites a partir del moment en que aquests entrin al càmping.

5 Pel que fa a les setmanes de primavera i estiu

5.1

Durant la primavera i l'estiu, les nits que no siguin de divendres o dissabte, es pagaran a part a raó de 1000 ptes. per cada dia.

5.2

Per aquelles persones que passin una setmana completa, el preu serà de 4000 ptes. sempre i quan es faci el pagament per avançat d'aquesta.

5.3

Es considerarà temporada de primavera i estiu els mesos de MAIG - JUNY - JULIOL - AGOST I SETEMBRE.

6 Pel que fa a la utilització de l'aigua

6.1

La Generalitat, com cada any, a començament de temporada dicta un decret pel qual fa una sèrie de recomanacions en relació al consum d'aigua per part de tots, tenint-lo en compte doncs, cal tenir cura en el consum d'aigua, sobretot pel que fa a les piscines, cal evitar el malgastament d'aigua sempre que sigui possible.

6.2

Pel que fa a les piscines, cada vegada que s'ompli una piscina s'han de pagar 500 ptes. Cal passar inexcusablement per recepció a pagar 500 ptes. cada vegada que s'ompli una piscina i no abusar-ne. Dir també que quan llenceu el contingut de la piscina l'utilitzeu per regar arbres o herba, evitant que s'acumuli pels carrers.

6.3

L'aigua calenta de les dutxes és exclusivament per dutxar-se.

7 Electricitat

7.1

El càmping disposa d'una escomesa de llum molt petita. Això fa que només es puguin repartir 0,5 A. durant el dia i la nit i 1 A. al vespre quan el generador de corrent està en marxa

7.2

El càmping no es responsabilitza dels problemes ocasionats pels talls de corrent en aparells elèctrics ni de l'estabilització de la tensió elèctrica.

7.3

La instal·lació elèctrica a partir del punt de llum és responsabilitat del llogater de la parcel·la. Mantenir-la en bon estat és imprescindible. La direcció es reserva el dret de desendollar una connexió en que es detecti una derivació a terra o un consum excessiu.

7.4

És recomanable desendollar la caravana quan no s'està al càmping. La direcció del càmping es reserva el dret de desendollar una connexió on no hi hagi presencia del campista

7.5

És recomana utilitzar aparells de baix consum, tals com bombetes de consum reduït, fluorescents, neveres que estalviïn energia. Tots els aparells elèctrics porten en algun lloc un indicatiu del consum d'aquests. La suma dels aparells no ha de superar mai els 110w. durant el dia i la nit i els 220w al vespre quan hi ha el generador en marxa.

7.6

No és permès connectar aparells que superin en cap cas 1A. de consum. Queda explícitament prohibida la presencia de calefactors, estufes elèctriques, cafeteres elèctriques, assecadors de cabell (aquests es poden utilitzar als lavabos), escalfadors d'aigua o llet elèctrics, fogonets elèctrics, ventiladors. Hi ha molts més aparells que superen l'amperatge descrit i que no podem incloure en aquesta llista, i ni tan sols imaginar, la qual cosa no vol dir que es puguin connectar.

7.7

S'ha d'evitar tenir llums encesos innecessaris sobretot quan la parcel·la estigui desocupada.

7.8

És inevitable que tot sovint, quan hi ha poca presencia al càmping, connectem més aparells dels que pot suportar l'escomesa. Aquestes estan sobredimensionades per motius de comoditat i seguretat. Quan es detecta, però, que una determinada zona és desconnecta constantment, cal que prenem especial atenció en quins aparells o bombetes podem desconnectar. Només abaixant el consum general de la zona es podrà restablir correctament la llum. Fer un ús intel·ligent de la corrent és la millor forma de tenir-ne.

8 Comportament

8.1

Procureu avisar als nens que no tirin papers al terra, no ens agrada a ningú de veure'ls-hi i és molt molest haver-los de recollir, el mateix passa amb les restes del tabac.

8.2

També cal que els nens tinguin cura en els lavabos i els utilitzin només quan ho necessitin, no per jugar-hi i embrutar-los innecessàriament com solen fer.

8.3

Cal llençar les escombraries als contenidors que hi ha a l'entrada del càmping. Els receptacles que hi ha pels lavabos o pel bar estan destinats exclusivament a les deixalles produïdes en l'utilització d'aquests serveis.

8.4

Les bosses d'escombraries, cal tirar-les dins del contenidor i no deixar-les a terra com solen fer els nens pel fet de no arribar-hi, si us plau, no hi envieu nens petits que no hi poden arribar.

8.5

El contingut dels wàters químics s'ha de llençar al punt específic, situat a la dreta de l'entrada del lavabo dels homes.

8.6

Quan acabeu el paper de wàter, si us plau, comuniqueu-ho a direcció. A ningú li agrada arribar i trobar-se el distribuïdor de paper buit.

9 Instal·lacions

9.1

Tot allò que s'instal·li a la parcel·la és responsabilitat del llogater de la parcel·la.

9.2

Quan una persona abandoni el càmping és responsable d'endur-se'n tot allò que ha portat a la parcel·la, incloent fustes i plàstics

9.3

No és pot utilitzar ciment o porland en les instal.lacions ni cap material que no sigui facilment desmuntable.

9.4

La direcció es reserva el dret de desmuntar:
 

a) Tot allò que sigui perillós per les activitats del càmping

 

b) Qualsevol element que surti de la parcel.la i envaeixi una altre parcel.la o un carrer.

 

c) Qualsevol element que s'hagi degradat o fet malbé per culpa de la pluja o el temps

 

d) Qualsevol caravana que no estigui al dia del pagament del càmping.

9.5

Durant la setmana no es poden deixar objectes fora de la caravana o l'avancé tals com taules, cadires, bicicletes, fustes, ferros, etc...

9.6

Es prohibeix la utilització de valles o tanques per marcar els límits de les parceles.

10 Qüestions Generals

10.1

Està prohibit donar menjar als cavalls. Ells tenen la seva hora i racció destinada cada dia.

10.2

Cal mesurar la velocitat de les bicicletes, procurant no molestar ni fer derrapatges, es poden utilitzar zones fora del càmping per realitzar aquesta classe de pràctiques sense molestar a ningú.

La direcció del càmping es reserva el dret de revocar o modificar, en qualsevol moment, si fos necessari, alguna d'aquestes normes.

1